Financiar

#job #slujba #spaga

Trei sferturi dintre romani n-ar da spaga pentru un job

 

Trei sferturi dintre romani ar refuza sa dea spaga pentru a obtine un loc de munca si doar aproximativ 17% ar fi dispusi sa dea bani pentru obtinerea unui job pe care il considera "bun", rezulta dintr-un sondaj de opinie "Spaga - pro sau contra", realizat de Jobsinro .ro in perioada 12 - 17 martie.

Intrebarile sondajului au vizat corectitudinea procesului de angajare din Romania din perspectiva angajatului, iar in urma raspunsurilor a rezultat ca 5% dintre participanti au obtinut ultimul loc de munca dand spaga, iar alte doua procente au afirmat ca au obtinut in acest mod cel putin un loc de munca, transmite Mediafax.

De asemenea, 17,3% dintre persoanele care au completat chestionarul au afirmat ca sunt dispuse sa dea spaga "pentru obtinerea unui job bun" si doar 0,4% au fost in situatia in care au incercat sa dea spaga si au fost refuzati.

Majoritatea persoanelor chestionate (75,3%) au afirmat ca refuza sa dea bani pentru a fi angajate.

Sondajul de opinie "Spaga - pro sau contra" a fost realizat de Jobsinro.ro in perioada 12 - 17 martie, s-a desfasurat la nivel national, fiind chestionati in total 1.627 de vizitatori ai site-ului.

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Revolutia fiscala - ce venituri vom avea din ianuarie 2018

Experti Financiar

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce este si ce implicatii are Split TVA?

Experti Financiar

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce se intampla cu salariatii part-time de luna aceasta. Tot ce trebuie sa stii

Experti Financiar

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: O cariera de succes la varsta de 5 ani

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.