Financiar

#job #slujba #spaga

Trei sferturi dintre romani n-ar da spaga pentru un job

 

Trei sferturi dintre romani ar refuza sa dea spaga pentru a obtine un loc de munca si doar aproximativ 17% ar fi dispusi sa dea bani pentru obtinerea unui job pe care il considera "bun", rezulta dintr-un sondaj de opinie "Spaga - pro sau contra", realizat de Jobsinro .ro in perioada 12 - 17 martie.

Intrebarile sondajului au vizat corectitudinea procesului de angajare din Romania din perspectiva angajatului, iar in urma raspunsurilor a rezultat ca 5% dintre participanti au obtinut ultimul loc de munca dand spaga, iar alte doua procente au afirmat ca au obtinut in acest mod cel putin un loc de munca, transmite Mediafax.

De asemenea, 17,3% dintre persoanele care au completat chestionarul au afirmat ca sunt dispuse sa dea spaga "pentru obtinerea unui job bun" si doar 0,4% au fost in situatia in care au incercat sa dea spaga si au fost refuzati.

Majoritatea persoanelor chestionate (75,3%) au afirmat ca refuza sa dea bani pentru a fi angajate.

Sondajul de opinie "Spaga - pro sau contra" a fost realizat de Jobsinro.ro in perioada 12 - 17 martie, s-a desfasurat la nivel national, fiind chestionati in total 1.627 de vizitatori ai site-ului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea