Financiar

# program de gestiune #gestiune

Top 5 lucruri pe care trebuie sa le stii despre programul de gestiune

 

Atunci cand trebuie sa alegem un program de gestiune potrivit pentru afacerea pe care o conducem avem de facut o alegere dificila din mai multe motive. Ca proprietar de afacere ne dorim tot ce este mai bun pentru firma si angajatii nostri, iar orice astfel de ustensila care ne face munca mai usoara este bine venita. Chiar daca este o investitie considerabila nu trebuie sa evitam acest pas deoarece cu timpul vom cheltui sume impresionante de bani pentru actiunile pe care un program de gestiune sau soft restaurant le poate face cu usurinta, intr-un timp mult mai scurt.

Asa cum o spun toti specialistii, fiecare antreprenor trebuie sa isi deschida o firma in domeniul de activitate de care este atras cel mai mult. Doar asa munca nu va fi considerata ca fiind un stres, iar fiecare pas in business va fi facut cu maxima placere. Se spune ca trebuie sa ne tratam afacerea la fel ca un membru din familie, iar asa cum ne dorim tot ce este mai bun pentru familia noastra, asa trebuie sa ne dorim diferite programe care ne fac munca mai usoara si in afacerea pe care o conducem cu succes.

 

Pentru ca trebuie sa facem doar alegerile care ne ajuta si aduc un real plus in afacerea pe care o conducem, trebuie sa punem in balanta avantajele si dezavantajele unui produs sau a unui serviciu inainte de a-l achizitiona. Cand vine vorba despre un program de gestiune, este indicat sa facem o alegere asumata, in urma unei perioade suficiente de documentare si analiza a produselor prezente pe piata.

Iata care sunt cele 5 lucruri de care trebuie sa tineti cont atunci cand achizitionati un program de gestiune:

 

Sa poti lucra cu mai multe firme in acelasi program

Acest criteriu este unul foarte folositor pentru antreprenorii care au mai multe afaceri si doresc sa gestioneze informatiile din fiecare business intr-un singur loc. Bineinteles, pentru fiecare afacere o sa aveti un nume de utilizator si o parola separata.

 

 

Trebuie sa fie usor de utilizat

Nu ne dorim un program in care doar specialistii pot lucra. Scopul unui program de facturare este de a usura munca, nu de a ne pune in situatii dificile.

 

 

Sa poata fi asociat cu o casa de marcat

Soft-ul pe care il folositi pentru gestiune trebuie sa fie usor de asociat cu o casa de marcat pe care o folositi. Avantajul acestui criteriu este evident si nu mai are nevoie de alte explicatii.

 

 

Sa fie sigur

Ne dorim ca toate datele afacerii noastre sa fie pastrate in loc sigur, iar din acest motiv, programul de gestiune pe care il folosim trebuie sa fie foarte bine securizat si sa-si faca back-up-uri in mod constant.

 

 

Sa poata fi folosit de mai multe persoane

Cu cat programul ne permite sa avem cat mai multe conturi, cu atat avantajele sunt mai mari. Bineinteles, nu in orice business avem nevoie de acest beneficiu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea