Financiar

#apartamente #case #chirii #chiriasi #tineri chiriasi #chirii garsoniere

Tinerii raman cei mai fideli chiriasi

Tinerii cu varste cuprinse intre 25 si 35 de ani prefera sa locuiasca in chirie, in special in locuinte noi, arata ultimul studiu de specialitate realizat recent la Targul National Imobiliar.

Astfel, apartamentele noi sunt la mare cautare, un bucurestean din doi declarand ca ar prefera sa stea in chirie intr-o locuinta noua.

Cei mai multi dintre chiriasi sunt in general tineri, 63% din persoanele participante la acest sondaj care aveau varste cuprinse intre 25 si 35 de ani declarand ca prefera acest tip de locuinta. Dintre acestia, 70% platesc lunar o chirie de 300 de euro, iar 20%, intre 300 si 500 de euro.

Preferatele bucurestenilor sunt apartamentele cu doua camere, urmate de cele cu trei camere, casele si garsonierele.

Potrivit sondajului, cei mai multi dintre bucuresteni doresc sa cumpere apartamente la preturi cuprinse 40.000 si 60.000 de euro.

De asemenea, potrivit dezvoltatorimobiliar.ro, plata cash a devenit principala modalitate de cumparare a unei locuinte noi, in fata creditelor Prima Casa.

Sursa foto: evz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea