Financiar

#the daily telegraph #media #tabloide #the sun #continut platit

"The Sun" si "The Daily Telegraph" introduc taxa pentru continutul online

Publicatiile britanice "The Sun" si "The Daily Telegraph" au anuntat ca vor introduce taxa pentru continutul online.

"The Sun", editat de compania News International si detinuta de magnatul Rupert Murdoch, a anuntat ca va introduce aceasta taxa in cea de-a doua jumatate a anului 2013.

Totodata, publicatia britanica "The Daily Telegraph", editata de Telegraph Media Group, va taxa si ea continutul sau online, insa nu a anuntat exact momentul in care va fi implementat acest sistem.

"The Daily Telegraph" va fi astfel primul ziar national de interes general din Marea Britanie care va introduce plata online pentru continutul sau.

Astfel, cititorii telegraph.co.uk vor avea acces liber la 20 de articole online pe luna (la fel ca si citititorii prestigiosului cotidian "The New York Times"), dupa care vor fi nevoiti sa plateasca o taxa de 1,99 lire sterline pe luna, 20 de lire pe an, pentru a avea acces la continutul online al "The Daily Telegraph" si la cel care de pe telefoanele inteligente.

Sursa foto: www.voxpolitics.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea