Financiar

#refinantare credit #credit #finante

Te-ai hotarat sa refinantezi creditele pe care le ai? Iata ce variante iti ofera Patria Bank

Pe masura ce ofertele de credite de refinantare ale bancilor se diversifica, din ce in ce mai multe persoane apeleaza la acest tip de credit. Pentru ca refinantarea presupune accesarea unui alt credit – ipotecar sau de nevoi personale – care iti va acoperi datoria existenta, cu o serie de avantaje pentru tine.

Printr-un credit de refinantare poti sa acoperi un credit mai vechi, cu o dobanda mai mare, sau poti comasa mai multe credite, pentru a-ti fi mai usor sa le gestionezi. Sa vedem insa care sunt toate beneficiile de care te bucuri atunci cand apelezi la un credit de refinantare.

Ce avantaje ai atunci cand refinantezi un credit

Ai o serie de avantaje incontestabile atunci cand accesezi un credit de refinantare. Mai ales atunci cand imprumuturile tale, indiferent ca vorbim despre credite ipotecare sau de nevoi personale, au fost accesate in conditii mai putin avantajoase pentru tine.

Sa vedem insa avantajele pe care le poti lua in considerare in cazul unei refinantari.

Micsorarea ratei lunare

Atunci cand banii iti ajung cu greu de la luna la luna si simti ca rata devine o povara, solutia poate veni din zona unui imprumut pentru refinantare. Mai ales daca poti beneficia de dobanzi mai bune sau de o oferta avantajoasa a unei banci. In plus, poti creste perioada de creditare, rata lunara fiind, automat, mai mica.

Iti este mai usor sa gestionezi mai multe credite

Daca ai credit ipotecar, dar si de nevoi personale, plus un descoperit de cont de la banca unde iti primesti salariul... s-ar putea sa iti vina pur si simplu greu sa gestionezi luna de luna toate aceste datorii. Trebuie sa mergi sa platesti rata la fiecare sau sa te asiguri ca ai banii in cont, de mai multe ori pe luna.

Mult mai simplu ar fi sa accesezi un credit ipotecar prin care sa refinantezi toate cele trei sau mai multe credite pe care le ai. Sau sa accesezi un credit de nevoi personale, daca vorbim despre sume mai mici.

Poti primi o suma suplimentara

Daca pentru refinantarea creditului sau creditelor dorite nu depasesti maximul posibil a fi acordat de catre banca, aceasta iti poate oferi posibilitatea de a primi o suma suplimentara. Un mic credit suplimentar, care te va ajuta, de exemplu, sa depasesti o perioada mai dificila din punct de vedere financiar. Sau sa bifezi o serie de dorinte de pe lunga ta lista.

Cum poti refinanta un credit prin intermediul Patria Bank

Daca vorbim despre refinantarea creditelor, Patria Bank iti ofera mai multe optiuni.

Ai, de exemplu, varianta creditului Patria Refinantare. Acesta este un credit de nevoi personale pe perioada extinsa (de pana la 7 ani), acesta iti permite sa refinantezi credite in valoare maxima de 110.000 de lei.

Poti uni mai multe credite de la diverse institutii financiare si te bucuri de reduceri de dobanzi atunci cand incasezi salariul intr-un cont Patria Bank, daca imprumuti o suma cel putin egala cu 50.000 lei sau atunci cand cel putin unul dintre creditele refinantate era la o alta banca.

Refinantarea unui credit ipotecar o poti face prin intermediul creditului pentru locuinta Patria Acasa. Acesta a fost gandit pentru a-ti oferi conditii foarte avantajoase, fie ca accesezi un credit nou sau il utilizezi pentru a refinanta un credit de la alta banca.

Pentru accesarea acestui credit banca accepta atat venituri din salarii si pensii, cat si din profesii liberale, cesiunea drepturilor de autor, contracte de management, cele obtinute de navigatori sau de lucratorii din strainatate. Suplimentar, pot fi acceptate si venituri din chirii sau dividende.

Un alt credit pe care il poti utiliza pentru refinantarea unor datorii detinute la alte banci este creditul de nevoi personale Patria Plus. In limita a maxim 110.000 de lei si pe o perioada de maxim 5 ani, poti refinanta creditele fara ipoteca pe care le ai deja. Iar daca nu depasesti plafonul maxim ce iti poate fi acordat, poti sa obtii o suma in plus, pe care sa o folosesti asa cum iti doresti.

Toate aceste credite de refinantare sunt acordate in anumite conditii – asa ca te asteptam pentru un plus de informatii fie site-ul Patria Bank, unde vei regasi modalitati suplimentare de a ne contacta.

Sursa foto:pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea