Financiar

#cazinou #taxa de intrare #ordonanta de urgenta

Taxa de intrare in cazinouri

Atat jucatorii, cat si vizitatorii cazinourilor vor trebui sa plateasca un bilet de intrare de 20 de lei, valabil 24 de ore , potrivit unui proiect de ordonanta de urgenta pentru modificarea Codului Fiscal. Acelasi proiect prevede ca localurile cu jocuri tip slot -machine vor fi obligate sa taxeze jucatorii cu 5 lei/bilet, anunta gandul.info.

"Organizatorii de jocuri de noroc caracteristice activitatii cazinourilor si de jocuri tip slot-machine permit accesul in locatiile autorizate numai pe baza unui bilet de intrare, valabil pentru 24 ore in intervalul 08.00-08.00, pentru fiecare persoana. Persoanelor carora li s-a eliberat bilet de intrare au obligatia sa-l pastreze, pe toata perioada cat se afla in incinta locatiei in care se elibereaza astfel de bilete", se arata in proiectul ordonantei de urgenta.

Odata cu introducerea taxei de acces, nu vor mai mai fi impozitate castigurile de pe urma participarii la jocurile de noroc din cazinouri , cat si la cele tip slot-machine.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea