Financiar

#asigurari #prime #scumpire

Tarifele de prima vor creste la asigurarile auto si financiare in acest an

Marsh Romania estimeaza ca tarifele de prima vor creste in acest an pe anumite linii de asigurari, cum ar fi cele auto, care domina portofoliul industriei locale, sau cele financiare, precum cele de credit comercial si raspundere profesionala a managerilor, a anuntat brokerul.

"In conditiile in care daunalitatea creste pe liniile dedicate asigurarilor de raspundere profesionala a managerilor sau pe asigurarea de credit comercial, este normal ca asiguratorii sa se protejeze si sa isi revizuiasca politica de preturi", a declarat, joi, intr-un comunicat, directorul general al Marsh Romania, Cristian Fugaciu.

Potrivit specialistilor Marsh Romania, pe un trend de stabilizare s-au inscris asigurarile de cladiri si bunuri (property), care au devenit din ce in ce mai cunoscute in randul clientilor si nu au resimtit, inca, o crestere a daunalitatii.

"Un alt segment care urmeaza liniile pietelor internationale este cel al asigurarilor oferite ca beneficii extra-salariale, respectiv de sanatate, viata, etc. In cazul acestora, Marsh Romania se asteapta la o stagnare a preturilor pe tot parcursul anului 2010", se spune in comunicat.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Experti It

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: 8 functii ignorate ale smartphone-ului care iti imbunatatesc considerabil viata

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Experti It


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.