Financiar

Studiu: Companiile, mai generoase cu primele de Pasti decat in 2011

Numarul companiilor care vor acorda prime de Pasti angajatilor in aceasta perioada a crescut fata de 2011, indicand o mica indreptare a situatiei economice din Romania.

Numarul companiilor care acorda diverse beneficii angajatilor de Paste a crescut la 63% in 2012, fata de 58% in 2011.

Compania specializata in oferirea de servicii de externalizare a calculului salarial si administrarii de personal PayOut Payroll & Outsourcing a realizat un studiu impreuna cu Zucchetti Romania privind primele si beneficiile acordate salariatilor din mediul privat, cu ocazia sarbatorilor de Paste.

La studiu au participat 82 de companii, cu un numar total de angajati de 10.300 de persoane. Aceste companii activeaza in domeniile de productie, servicii, constructii, comert, etc.

Primele in bani si tichetele cadou sunt unele dintre cele mai populare metode de oferire a bonusurilor de Paste, ele putand fi si deductibile. In peste 73% dintre companiile care acorda astfel de beneficii, valoarea bonusului este egala pentru toti angajatii, putine firme facand corelatie intre performanta angajatilor, vechimea sau functia lor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea