Financiar

#amenajare spatii de inchiriat # spatii de inchiriat #spatii industriale

Spatii industriale de inchiriat: top 5 elemente de care sa tii cont

Antreprenorii care cauta sa se dezvolte si sa isi duca business-urile la un alt nivel pot lua in considerare ideea de a apela la spatii industriale de inchiriat. In acest fel, ei pot testa daca varianta extinderii este una profitabila si ar putea s-o foloseasca pe termen lung pentru rotunjirea veniturilor. Oamenii de afaceri trebuie sa tina cont, insa de cateva elemente foarte importante, iar in randurile ce urmeaza pot afla care sunt acestea.

Pozitionarea geografica

Pentru inceput, antreprenorii trebuie sa se gandeasca la cele mai potrivite locuri pentru ei in materie de spatii industriale. De exemplu, trebuie sa aiba in vedere tipurile de produse pe care le folosesc si piata de desfacere spre care tind, dar si accesibilitatea si distantele pe care camioanele cu produse trebuie sa le parcurga.

In general, spatiile de inchiriat se afla la periferie, acolo unde exista mult mai loc pentru ridicarea unor hale menite sa fie folosite in mediul industrial.

Spatii industriale de inchiriat in functie de intindere

Un alt element esential pentru alegerea celor mai bune spatii industriale de inchiriat este referitor la intinderea acestora. Pentru bussiness-urile deja foarte mari, recomandate sunt spatiile generoase, in care angajatii sa aiba suficient loc in care sa se ocupe de montarea echipamentelor si a instalatiilor de care au nevoie, insa pentru afacerile aflate la inceput de drum sau in privinta carora exista dubii, cel mai bine este ca antreprenorii sa inchirieze spatii micute.

Utilitati

Bineinteles, spatiile de inchiriat trebuie sa fie dotate inca de la inceput cu toate utilitatile necesare pentru dezvoltarea unui business, incepand de la electricitate si pana la gaze, dar si apa curenta. Este important ca oamenii de afaceri sa poata incepe cat mai repede productia de produse de care se ocupa, astfel incat sa isi amortizeze investitia si sa poata incepe sa vada profitul.

Compartimentare

Posibilitatea de compartimentare a spatiului de lucru este foarte importanta pentru antreprenorii care isi duc business-urile la un alt nivel. Pe langa zona propriu zisa de productie, ei au nevoie sa amenajeze si birouri in care sa lucreze supervizorii si in care sa poata tine sedinte ori de cate ori este nevoie. Daca unele spatii industriale sunt deja prevazute cu astfel de locuri, in altele este posibil ca antreprenorii sa se ocupe singuri de acest aspect.

Restrictii de mediu

Nu in ultimul rand, oamenii de afaceri trebuie sa se intereseze daca exista restrictii de mediu in zona in care se afla spatiul pe care doresc sa il inchirieze. Este important ca antreprenorii sa nu intampine dificultati in a se ocupa de productia pe care o targeteaza si isi poata derula planurile asa cum si-au propus.

Toate elementele mentionate anterior sunt extrem de importante cand vine vorba despre inchirierea unor spatii industriale. Este vorba despre o alegere importanta pe care oamenii de afaceri trebuie sa o ia, punand intotdeauna nevoile business-ului lor pe primul loc! Recomandat este ca antreprenorii sa isi aleaga cateva optiuni, sa puna in balanta avantajele si dezavantajele, iar abia apoi sa semneze un contract!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea