Financiar

#service auto #casco #asigurari

Soferii vor sta mai putin in service-urile auto

Soferii care au fost loviti in trafic de alti conducatori auto isi vor vedea masinile reparate, pe baza politei RCA, in termen de o saptamana. In prezent reparatiile in service-urile auto dureaza si cateva luni, in special din cauza problemelor de decontare a facturilor intre service-uri si companiile de asigurari.

Una dintre companiile de asigurari din top a lansat recent o polita atasata la asigurarea RCA ce permite plata despagubirii "in maxim 7 zile" de la acceptarea dosarului complet in cazul accidentelor provocate de terti.

Asigurarea Casco Partener se incheie in completarea unei polite de asigurare RCA de la Asirom, concomitent cu aceasta. La pretul asigurarii RCA se adauga pentru Casco Partener pana la 10%, in functie de felul vehiculului asigurat si valoarea lui.

"Noul produs, RCA + Casco Partener, scuteste clientii companiei de timpul pierdut si neplacerile cauzate in urma unui incident auto cu un sofer asigurat la alta companie. Astfel, beneficiarul noului tip de polita va primi direct din partea Asirom despagubirea pentru daunele produse din vina unui alt sofer, urmand ca apoi compania sa se ocupe de recuperarea banilor de la asiguratorul vinovatului", au explicat reprezentantii companiei de asigurari amintite.

Compania estimeaza ca va incheia peste 100.000 de polite Casco Partener pana la sfarsitul anului. Pretul politei variaza intre 30 si 160 de lei/an, in functie de categoria vehiculului si de suma asigurata declarata, platita integral la incheierea contractului.

 ( citeste continuarea pe Ziare.com)

 

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.