Financiar

#mihai seitan #sebastian vladescu #drepturi de autor

Seitan si Vladescu ar putea fi vizati de remaniere

Deputatul PDL Valeriu Tabara apreciaza ca remanierea guvernamentala va fi facuta, iar unii dintre cei vizati ar putea fi ministrii Muncii si Finantelor, dar a aratat ca, personal, are o parere deosebita despre Sebastian Vladescu , care s-a descurcat bine intr-o situatie dificila, potrivit Mediafax. 


"Eu cred ca analizele sunt deja facute. Pe 1 septembrie trebuie sa se prezinte o anumita situatie ceruta dupa intalnirea de la Snagov si evaluarea din aceasta vara si mai mult ca sigur ca o astfel de remaniere se va face. Printre cei vizati ar putea fi cei care au fost tintele presei si ale conducerii PDL, Ministrul Muncii, Ministrul Finantelor", a precizat pentru MEDIAFAX Valeriu Tabara.

El a spus ca este posibil sa se faca aceasta remaniere, desi, personal, are o parere deosebita despre ministrul Sebastian Vladescu. "E posibil sa se faca aceasta remaniere, desi, personal, am o parere deosebita despre ministrul Vladescu.

Niciun alt ministru nu s-ar fi descurcat mai bine in aceasta situatie dificila cum au facut-o Sebastian Vladescu si primul-ministru", a afirmat Tabara. Deputatul PDL a aratat ca nu poate spune ca are nemultumiri legate de activitatea vreunui ministru, dar a apreciat ca "agricultura nu merge, in general, in Romania".

"Asta nu inseamna ca vina apartine celor de la Ministerul Agriculturii", a adaugat Tabara. El a mai spus ca grupurile parlamentare ale PDL se vor intalni miercuri seara pentru a discuta cu primul-ministru acest subiect si a aratat ca nu stie daca la aceasta intalnire va participa si seful statului.

Presedintele Traian Basescu a declarat, la inceputul lunii august, la postul public de televiziune, ca la 1 septembrie se va face o analiza a Guvernului, cu "grupuri parlamentare".

Seful statului s-a intanit pe 20 iunie cu liderii PDL la Snagov si a acordat Guvernului un termen de 60 de zile pentru ca aplicarea masurilor de austeritate si a programului de restructurare sa-si dovedeasca eficienta.

Voci din PDL i-au indicat pe ministrul Finantelor Sebastian Vladescu si pe cel al Muncii Mihai Seitan drept remaniabili, mai ales in urma situatiei create la depunerea declaratiilor de catre cei care obtin venituri din drept de autor .

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea