Financiar

#scadere pret apartamente #apartamente #ieftiniri piata imobiliara

Scad preturile la apartamente. Ce poti cumpara cu 30.000 de euro

Anul 2011 a adus inca un val de ieftiniri pe piata imobiliara din Romania, existand orase in care pot fi achizitionate apartamente cu doua camere pentru 30.000 de euro.

In Bucuresti, in limita sumei de 30.000 de euro, puteti gasi o garsoniera in zona Militari cu suprafata utila de 30 mp, aflata la etajul al doilea al unui imobil cu 4 etaje, construit in 1981. Interiorul este renovat, avand geamuri termopan , parchet, gresie , faianta, usa de metal la intrare.

La acest pret exista si apartamente cu doua camere in Capitala. Un exemplu este un apartament cu o suprafata utila de 37 mp, in zona Giurgiului, blocul fiind construit in 1970.

Garsonierele disponibile la 30.000 de euro in Timisoara va aduc un plus de spatiu. Astfel, puteti cumpara, de exemplu, o locuinta de acest tip cu o suprafata utila de 38 mp, decomandata, cu un balcon inchis.

Apartamentele pentru care se cer 30.000 de euro in Iasi sunt, la randul lor, de dimensiuni mai generoase. In zona Nicolina, se poate achizitiona o garsoniera de 38 mp, la etajul 4, cu repartitoare , geamuri termopan, balcon inchis, unde este mutata bucataria, gresie, faianta si parchet, instalatii sanitare si electrice noi.

Si in Brasov va puteti cumpara doua camere cu 30.000 de euro, insa la o dimensiune mica, de 34 mp utili.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea