Financiar

#locuinte #anl #apartament #vanzare

S-a aprobat vanzarea locuintelor ANL catre chiriasi

Guvernul Romaniei a aprobat in sedinta de marti modificarea Legii nr. 152/1998 privind infiintarea Agentiei pentru Locuinte , a anuntat Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului , intr-un comunicat. Modificarea va permite vanzarea locuintele ANL chiriasilor, numai la solicitarea acestora, dupa expirarea a minimum 1 an de inchiriere neintrerupta.
 
Valoarea de vanzare a locuintei se calculeaza de autoritatile administratiei publice locale sau de operatorii economici in a caror administrare se afla imobilele respective si reprezinta valoarea de diminuata cu amortizarea calculata de la data punerii in functiune a locuintei pana la data vanzarii acesteia.

Valoarea de inlocuire a locuintelor care urmeaza a fi vandute, precum si actualizarea anuala se realizeaza prin ordin comun al ministrului dezvoltarii regionale si turismului si al ministrului finantelor publice.

Banii obtinuti din vanzarea acestor locuinte vor fi directionati catre construirea de noi locuinte prin ANL.

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Vehiculele electrice vor reduce poluarea cu peste 20%

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.