Financiar

Rompetrol a scumpit motorina cu 6 bani

Scumpirea puternica a petrolului pe pietele internationale are influente majore si asupra pretului la carburantii din Romania. Am asistat la o serie de majorari de preturi la benzina si la motorina , in ultimele zile, iar astazi Rompetrol a anuntat scumpirea litrului de motorina cu inca 6 bani.

Procentual, asta inseamna o crestere de 1,49%. Pe de alta parte insa benzina EFIX din statiile Rompetrol va fi cu 2 bani mai ieftina, adica 3 lei si 76 de bani. Astfel, de astazi, pretul motorinei Efix Euro 4 va creste de la 4 lei si 2 bani la 4 si 8 bani pe litru, iar cel al motorinei super Euro 5 va ajunge la 4,34 lei.

Totodata tarifele la sortimentele de benzina - Premium si Euro Super 98 - vor ramane la acelasi nivel, de 3,8 lei/litru, respectiv 4,38 de lei/litru.

In ultimele doua luni preturile carburantilor comercializati de Rompetrol si Petrom au crescut cu pana la 6% in cazul motorinei si cu 5% la benzina.

 

Pentru mai multe informatii legate de afaceri, imobiliare, media si advertising , economie si finante aboneaza-te la Newsletter-ul Financiar Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea