Financiar

#Penny Market #dezvoltare #romania

REWE Romania continua planul de dezvoltare cu un nou magazin Penny Market

REWE Romania continua planul de extindere si deschide un nou magazin Penny Market in Fundulea. Astfel, reteaua de magazine ajunge la 226 de spatii deschise.

Magazinul Penny Market din Fundulea are un spatiu de vanzare de 795,6 m2 si o echipa de 16 angajati ce va fi alaturi de clienti zi de zi, de luni pana sambata in intervalul 07:30 - 22:00 si duminica intre 08:00 - 21:00. Pentru confortul clientilor sai, noul magazin dispune si de un numar de 56 de locuri de parcare, dintre care 4 sunt dedicate persoanelor cu dizabilitati.

Cu un design modern si elegant, magazinele Penny Market sunt organizate astfel incat sa ofere o experienta cat mai facila si sa le ofere tuturor clientilor acces la articole proaspete, atent selectionate zi de zi.

Varietatea de legume si fructe oferite de Penny Market este disponibila tuturor clientilor chiar de la intrarea in incinta magazinului, acesta punand la dispozitie si o gama larga de specialitati de panificatie si patiserie. Clientii Penny Market vor beneficia si de un numar de produse diverse, disponibile in varianta vrac, care pot fi gasite atat la raioanele cu dulciuri si snacks-uri, cat si in zona cu produse congelate.

Despre Penny Market

Penny Market este conceptul de succes al grupului german REWE si unul dintre cei mai activi retaileri din Romania, cu primul magazin deschis pe piata locala in anul 2005. intreaga retea este deservita de 3 centre logistice situate in localitatile: Stefanestii de Jos, Turda si Bacau. in prezent, REWE Romania detine 226 de magazine Penny Market la nivel national si activeaza cu un numar de peste 4,300 de angajati.

Advertorial

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Revolutia fiscala - ce venituri vom avea din ianuarie 2018

Experti Financiar

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce este si ce implicatii are Split TVA?

Experti Financiar

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce se intampla cu salariatii part-time de luna aceasta. Tot ce trebuie sa stii

Experti Financiar

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.