Financiar

#Penny Market #mangalia

REWE Romania continua planul de dezvoltare cu un nou magazin Penny Market

REWE Romania continua planul de extindere si deschide un nou magazin Penny Market in Mangalia. Astfel, reteaua de magazine va ajunge la 225 de spatii deschise.

Cel de-al doilea magazin Penny Market din Mangalia este amplasat pe strada Oituz, nr. 81-83, are un spatiu de vanzare de 854 m2 si o echipa de 16 angajati ce va fi alaturi de clienti zi de zi, de luni pana sambata in intervalul 07:00 - 23:00 si duminica intre 08:00 - 21:00. Pentru confortul clientilor sai, noul magazin dispune si de un numar de 48 de locuri de parcare.

Inaugurarea magazinului Penny Market din Mangalia aduce o inovatie in domeniul constructiilor – acoperisul este verde. Este cel de-al doilea magazin de acest tip Penny, primul magazin cu acoperis verde fiind in Agigea. Beneficiile pe care un acoperis de acest tip le aduce clientilor, angajatilor si locuitorilor din zona sunt legate de diminuarea consumului de energie, retinerea unei cantitati importante de apa pluviala, dar si reducerea zgomotului si a efectului de insula urbana. Avantajele unui acoperis verde sunt semnificative, fiind de un mare ajutor in protejarea mediului inconjurator.

Cu un design modern si elegant, magazinele Penny Market sunt organizate astfel incat sa ofere o experienta cat mai facila si sa le ofere tuturor clientilor acces la articole proaspete, atent selectionate zi de zi.

Varietatea de legume si fructe oferite de Penny Market este disponibila tuturor clientilor chiar de la intrarea in incinta magazinului, acesta punand la dispozitie si o gama larga de specialitati de panificatie si patiserie. Clientii Penny Market vor beneficia si de un numar de produse diverse, disponibile in varianta vrac, care pot fi gasite atat la raioanele cu dulciuri si snacks-uri, cat si in zona cu produse congelate.

Despre Penny Market

Penny Market este conceptul de succes al grupului german REWE si unul dintre cei mai activi retaileri din Romania, cu primul magazin deschis pe piata locala in anul 2005. intreaga retea este deservita de 3 centre logistice situate in localitatile: Stefanestii de Jos, Turda si Bacau. in prezent, REWE Romania detine 225 de magazine Penny Market la nivel national si activeaza cu un numar de peste 4,300 de angajati.

Advertorial

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu: Sfaturi financiare pentru toti membrii familiei, de la mic la mare

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu, consilier financiar

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: Schimba paradigma in cautarea unui job

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.