Financiar

# credite noi #restante credite #credite iunie

Restantele la credite ale romanilor au scazut in luna iunie

Valoarea totala a creditelor restante a scazut in luna iunie. Comparativ cu luna precedenta, creditele restante ale populatiei si agentilor economici au scazut cu 1,71 procente, pana la 24.721 miliarde lei, se arata intr-un raport publicat miercuri de Banca Nationala a Romaniei.

In luna mai, totalul creditelor restante a fost de 25.153 de miliarde de lei.

Statistica mai arata ca bucurestenii aveau, la finele lunii trecute, credite in lei restante in valoare de 2.711 de miliarde de lei si in valuta de 7.327 de miliarde de lei (echivalent). Totalul creditelor in lei contractate in Bucuresti atingea nivelul de 25.299 de miliarde de lei, iar cel al creditelor in valuta ajungea la 70.211 de miliarde lei.

La nivelul intregii tari, valoarea totala a creditelor in lei se cifreaza la 10.132 de miliarde de lei, in scadere cu 0,49% fata de luna mai, iar cele in valuta au inregistrat o scadere de 2,54%, la 14.589 de miliarde de lei (echivalent).

Foto: business-forum.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea