Financiar

#salarii #sindicate #bugetari

Reducerile de salarii ar putea continua si in 2011

Presedintele Federatiei " Alma Mater ", Anton Hadar, a declarat, duminica, dupa discutiile de la Palatul Cotroceni, ca presedintele Traian Basescu a atras atentia ca daca ordonatorii de credite nu vor aplica de reducere a cheltuielilor, scaderile salariale ar putea continua si in 2011.

"Daca salariala va fi mentinuta la acelasi nivel si in 2011 si daca ordonatorii de credite nu vor aplica masurile stabilite, reducerea de salariilor va continua si in 2011", a spus Anton Hadar.

Liderul Federatiei " Alma Mater" a precizat ca in prezent nu exista certitudini ca masurile de reducere a cheltuielilor nu vor continua si anul viitor.

Masurile de reducere a cheltuielilor bugetare vor fi aplicate pana la 31 decembrie, au anuntat liderii confederatiilor sindicale, la finalul discutiilor cu presedintele, aratand ca marti vor discuta cu Guvernul si cu reprezentantii partidelor, iar in functie de rezultat vor decide daca renunta la proteste.

Liderul sindical a aratat ca in cadrul discutiilor cu presedintele Traian Basescu s-a decis crearea unei structuri de criza din care sa faca parte sindicatele, patronatele, precum si reprezentanti ai Guvernului si ai partidelor politice. Rolul structurii este de a analiza masurile propuse pentru reducerea cheltuielilor bugetare, dar si solutiile alternative.

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expert Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Cum se transporta un computer

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.