Financiar

#reduceri craciun #operatii estetice

Reduceri la operatiile estetice, de Craciun

Daca vestitul Cyrano de Bergerac ar mai fi trait in zilele noastre probabil ca ar fi apelat la un plastician pentru a-si face un nas ca al lui Brad Pitt.

Mai ales ca in aceasta perioada a sarbatorilor de iarna unele dintre clinicile private de chirurgie estetica si plastica ofera discounturi la unele dintre operatiile de infrumusetare. Astfel, pentru o rinoplastie , care costa circa 1.500 euro, o clinica din buricul Bucurestiului practica un discount de 10%.

Aceeasi clinica s-a gandit si la cei care isi doresc o epilare permanenta si aici ofera o reducere de 15%. Doamnele trecute de prima tinerete se pot rasfata de Craciun cu un lifting facial total, "capriciu" pentru care trebuie insa sa scoata din buzunare nu mai putin de 4.500 de euro.

In schimb, pentru niste "silicoane" pretul este de 3.000 de euro. Daca insa isi doresc niste buze ca Angelinei Jolie ar trebui sa achite decat 800 de euro, daca opteaza pentru o marire a buzelor prin transfer autolog, adica cu grasime proprie.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea