Financiar

#depozite #raiffeisen bank #tipuri de depozite

Raiffeisen Bank lanseaza noi tipuri de depozite

Raiffeisen Bank a lansat in oferta sa noi tipuri de depozite in lei si euro destinate persoanelor fizice. Clientii au la dispozitie depozite de 18, 24 sau 36 de luni. Rata anuala de dobanda este fixa pe toata perioada de constituire.

In cazul depozitelor in lei la termen de 36 de luni, rata anuala a dobanzii este 5,55% pentru sumele in lei, respectiv 3,40% pentru euro. Raiffeisen Bank anunta ca, la data scadentei, in contul curent al clientului vor fi virate automat soldul depozitelor si dobanda. Nu se percept taxe pentru deschiderea si inchiderea depozitului. De asemenea, comisionul de administrare este zero.

Cei care vor sa-si deschida unul dintre noile depozite introduse de Raiffeisen o pot face doar pe baza cartii de identitate.

"Cu aceste depozite ne dorim sa ne atingem obiectivul de a dezvolta relatii pe termen lung cu clientii nostri", a declarat Magda Sandulescu, director dezvoltare si implementare strategie clienti PF.

Sursa foto: jurnaldebuzau.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea