Financiar

#programul rabla #masini #second hand

"Rabla" si pentru masini second-hand

 

Programul "Rabla" nu mai este doar pentru masinile noi. TiriacAutoRulate, divizia de retail cu masini la mana a doua a Tiriac Holdings, a devenit la finele saptamanii trecute primul dealer de automobile second-hand care permite achizitia unei masini utilizand voucherele eliberate prin programul "Rabla". 

In schimbul unui tichet insa, dealerul auto second-hand ofera un discount de doar 2.100 de lei, fata de valoarea nominala de 3.800 de lei.

Reprezentantii grupului Tiriac nu au precizat insa ce va face compania cu voucherele cedate de clienti, acestia neavand posibilitatea de a le deconta la Ministerul Mediului. Cel mai probabil, tichetele vor ajunge la dealerii de masini noi din cadrul TiriacAuto , respectiv companii care comercializeaza marcile Ford, Hyundai, Mitsubishi sau Mercedes-Benz .

Masinile comercializate de TiriacAutoRulate au o vechime medie de trei-patru ani si respecta in mare parte normele de poluare Euro 4, la fel ca si cele noi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea