Financiar

# restaurante coronavirus # impozite hoteluri #impozite restaurante

Proprietarii de restaurante si hoteluri ar putea fi scutiti de impozite

Guvernul Romaniei a elaborat o ordonanta de urgenta pentru a renunta la plata impozitelor forfetare specifice datorate de companiile din sectorul Horeca timp de 90 de zile, potrivit Calculator-salariu.net.

Perioada se potriveste cu perioada in care companiilor le-a fost interzis sa functioneze sau nu au putut sa functioneze ca efect al restrictiilor.

Guvernul a venit cu proiectul de lege dupa ce Partidul Social Democrat din opozitie (PSD) a initiat un proiect de lege pentru sustinerea companiilor din sectorul Horeca.

Proprietarii de restaurante s-au concentrat recent asupra deciziei Executivului de a intarzia ridicarea restrictiilor privind operatiunile lor.

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a promovat ordonanta. Destinatarii ar include hoteluri si alte facilitati de cazare similare, facilitati de cazare pentru vacante si sederi scurte, parcuri de rulote, campinguri si tabere, alte servicii de cazare, restaurante, activitati alimentare, catering pentru evenimente, alte servicii alimentare, baruri si alte activitati de servicii de bauturi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea