Financiar

#investitie call center #magazin produse copii #Bitcoin #call center

Proiect antreprenorial de succes in mediul online: BeKid.ro investeste peste 150.000 Euro in departamentul de call center

BeKid.ro, primul magazin online din Romania cu produse pentru copii care a introdus plata prin Bitcoin, a investit peste 150.000 de euro in achizitia unui spatiu modern de birouri pentru activitatea sa de call-center.

Magazinul online a fost lansat in anul 2014 si in numai patru ani de la lansare a devenit unul dintre principalii actori pe piata de e-commerce pe nisa produselor de copii, cu peste 50.000 de produse pe stoc, actualizate zilnic. Totodata, BeKid s-a implicat activ si in activitati caritabile, donand 10% din profit care sectii de prematuri sau catre ONG-uri care contribuie la ajutorarea copiilor cu nevoi speciale.

Mai mult decat atat, in primavara acestui an, s-au investit peste 10.000 de Euro in modernizarea platformei online, suma fiind investita pentru a creste rata de satisfactie a clientilor, uzabilitatea, rata de conversie dar si pentru a spori gradul de automatizare al proceselor de administrare a comenzilor. Magazinul online a capatat in urma acelei investitii o interfata moderna, intuitiva, usor de utilizat, dar si o crestere a volumului de comenzi online.

Cine se afla in spatele acestui proiect antreprenorial de succes?

Actionariatul companiei este 100% romanesc, compania ADA ONLINE SRL, cea care administreaza magazinul online www.bekid.ro, fiind infiintata de catre Iulian Ghisoiu, un antreprenor in varsta de 37 de ani din Sebes, cu o experienta de peste 13 ani in mediul online.

“Magazinul online Bekid.ro a fost creat pentru ca parintii si copii din Romania sa beneficieze de produse si servicii de o calitate superioara, produse care in multe cazuri erau accesibile numai in anumite tari. Succesul nu a intarziat sa apara, avem un numar mare de clienti fideli care revin cu comenzi noi, iar in plus acestia - fiind multumiti de calitatea produselor noastre – ne recomanda si altor parinti. De aceea datorita cresterii volumului de comenzi si a numarului de angajati, am hotarat sa achizitionam un spatiu care sa corespunda nevoilor noastre actuale si sa fie in concordanta cu estimarile de crestere pentru anii urmatori. Estimam ca, pe parcursul anului 2018, cifra de afaceri va depasi jumatate de milion de euro. Cresterea anuala a volumului de vanzari in fiecare dintre ultimii patru ani a fost de aproximativ 60%, peste media actuala de crestere a comertului online din Romania care este de aproximativ 35% anual. Ne-a ajutat faptul ca am pus pe primul plan clientii, iar atunci cand depui toate eforturile ca acestia sa fie multumiti, exista toate sansele ca evolutia sa fie cea pe care ti-o doresti”, declara fondatorul si CEO-ul Bekid.ro, Iulian Ghisoiu.

Investitia in valoare de peste 150.000 de euro a constat in achizitia spatiului de birouri, mobilier si tehnica de calcul specifica call-center si a activitatii de administrare a comenzilor online. Spatiul de birouri in suprafata de peste 100 m² este situat in localitatea Sebes (judetul Alba), chiar la soseaua Transalpina.

                                                                                                                 Advertorial 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea