Financiar

#profit #brd #scadere profit

Profitul BRD a scazut de sapte ori fata de 2011

Profitul net inregistrat de BRD-Groupe Societe General in primul semestru al acestui an a fost de 39,4 milioane de lei, de sapte ori mai mic decat in iunie 2011.

"Volumul creditelor a crescut intr-un ritm superior mediei sistemului bancar (+ 5% pentru BRD vs +1,7% pentru sistemul bancar, in comparatie cu sfarsitul lunii decembrie 2011). Volumul total al creditelor brute acordate clientilor este de 35,2 miliarde lei, mai mare cu 4% in comparatie cu 31 decembrie 2011 si cu 5% fata de 30 iunie 2011. Principalii factori care au determinat aceasta crestere in perioada primului semestru au fost campania promotionala Expresso si productia de credite acordate in cadrul programului Prima Casa", se mai arata intr-un comunicat al BRD.

Statistica indica faptul ca la finele primului semestru volumul depozitelor a fost de 32,9 miliarde lei, mai mare cu 9% fata de 31 decembrie 2011 si cu 13 procente fata de 30 iunie 2011.

BRD a mai anuntat o scadere a venitului net bancar cu aproximativ 6%, una dintre principalele cauze fiind evolutia descendenta a marjei nete de dobanda (-9%).

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: 6 sfaturi pentru a depasi plafonarea la job

Experti Cariera

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: Schimba paradigma in cautarea unui job

Experti Cariera

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: Se poate incepe si asa…

Experti Cariera

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras: Sfaturi pentru tinerii care isi incep activitatea profesionala

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.