Financiar

# interzicere numerar #banca romania #banca. #numerar

Prima banca din Romania care interzice operatiunile cu numerar. Cine sunt romanii vizati

Schimbare uriasa facuta de o banca din Romania. Este prima unitate bancare care a decis sa interzica operatiunile cu numerar.

 

De asemenea, romanii care detin sume mai mari de 500.000 de euro vor trebui sa plateasca o taxa anuala 0,25%. De asemenea, fiecare client e obligat sa aiba cel putin o tranzactie online comisionata ca atare.

„In continuarea proiectului nostru „agentii fara casierii”, serviciul „operatiuni cu numerar” nu va mai fi disponibil. Orice operatiune de retragere de numerar din conturile curente, inclusiv pentru utilizarea in numerar a creditelor contractate de la Banca, va putea fi efectuata de la orice bancomat, doar de catre clientii care detin un card, emis de Raiffeisen Bank Romania”, au anuntat reprezentantii bancii.

Reprezentantii bancii au anuntat, de asemenea, ca toate operatiunile de depunere numerar in conturile curent, inclusiv pentru alimentarea cu numerar a contului curent in vederea rambursarii ratelor la creditele in LEI si EURO contractate de la banca, va fi posibila numai la terminalele multifunctionale (MFM) ale Bancii de catre clientii care detin un card emis de Raiffeisen Bank Romania”. Daca MFM-urile vor fi suficiente si functionale, noua strategie a bancii se va axa doar pe serviciile clientilor sai.

Ordinele de plata pe suport de hartie nu vor mai fi acceptate de banca pentru a fi executate. Vor fi cateva exceptii, iar termenul – limita pana la care vor putea fi transmise ordinele de plata e ora 15 a fiecarei zile bancare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea