Financiar

#gheorghe pogea #rambursari #minister

Pogea anunta rambursari de TVA in valoare de peste 1 miliard de lei

Rambursarile de TVA pe care Ministerul Finantelor Publice ( MFP ) le va face in aceasta luna se ridica la 1,072 miliarde lei (255 milioane euro), urmand ca platile sa se efectueze pe 6, 24 si 29 august , a declarat ministrul Gheorghe Pogea .

El a afirmat ca, incepand din 4 august, agentii economici pot verifica, pe pagina electronica a MFP sau pe portalul ANAF, data la care li se va rambursa TVA.

"In august vor fi rambursate aproximativ 1,072 miliarde lei, pentru 2.810 deconturi de TVA catre agentii economici. Reprezinta aproximativ 255 milioane euro, una dintre cele mai mari sume pe care le-am rambursat in aceasta perioada de criza", a explicat Pogea, potrivit NewsIn.

El a completat ca sumele vor fi platite, asa cum s-a stabilit anterior, in trei transe, respectiv prima pe 6 august (deconturi insumand 252 milioane lei), a doua pe 24 august (deconturi in valoare de 322 milioane lei) si ultima pe 29 august (deconturi in valoare de circa 500 milioane lei).

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea