Financiar

#promotii sarbatori iarna #electrocasnice #promotii #electronice # cadouri de craciun

Ploua cu promotii de Craciun! Vezi unde gasesti electrocasnice ieftine

Electronicele si electrocasnicele se numara printre cele mai oferite si dorite cadouri de Craciun , iar, daca nu doriti sa va pierdeti vremea prin magazinele supraaglomerate, cea mai buna solutie este sa apelati la comertul online.

La eMag, promotiile sunt de genul cumparati un televizor si aveti reducere la un foto sau cumparati doua produse si aveti reducere la al treilea, de aceesi marca.

De exemplu, la orice laptop Lenovo ThinkPad cumparat, al carui pret poate varia intre circa 1.800 si aproape 8.000 de lei, primiti cadou 300 de lei, sub forma unui card cadou, ce poate fi utilizat intre 20 si 29 februarie, pentru a comanda orice produs din categoriile notebook/laptop, tablete si telefoane mobile.

La Domo, pentru masinile de spalat Beko, cadoul este o aeroterma Westwood, iar pentru aparatele frigorifice de aceeasi marca, primiti un storcator de citrice Tefal.

PC Garage ofera reduceri de 10 la suta pentru mai multe periferice Logitech, inclusiv tastaturi, mouse si o camera web .

Pentru televizoare si cu reduceri, si cu produse cadou, va puteti orienta spre online . De exemplu, la un televizor Samsung 3D, pretul este redus de la 5.048 de lei la 4.899 de lei si primiti si un stick de memorie nJoy nanoDUAL de 8 GB.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea