Financiar

#aplicatie #plata online #smartphone #card bancar #plata card #calatorii taxi

Plata online cu cardul bancar pentru calatoriile cu taxiul

Una dintre companiile de taxiuri cunoscute din Capitala vine in ajutorul clientilor sai cu o noua metoda de plata online. Compania a pus la dispozitia clientilor o aplicatie pentru smartphone-uri, care iti permite sa faci comanda unui taxi prin internet si sa platesti tot online cu cardul bancar, prin PayU.

Pentru a face aceasta operatiune, clientii firmei de taxiuri trebuie sa urmeze cativa pasi simpli, in care sa isi introduca datele cardului in aplicatie, care sunt protejate cu ajutorului unui cod de securitate, apoi sa selecteze cardul ca modalitate de plata la initierea comenzii.

"Cand ajunge la destinatie, utilizatorului i se afiseaza in aplicatie cat costa cursa, are posibilitatea daca doreste sa rotunjeasca suma pentru a lasa ceva in plus soferului pentru serviciile bine prestate si alege optiunea Slide to pay", a declarat Florin Stoian, CEO al Star Taxi.

Imediat ce plata va fi inregistrata, utilizatorul va primi si o chitanta pe e-mail, iar pentru viitoarele comenzi, acesta nu va mai trebui sa faca din nou inregistrarea cardului, ci doar sa autorizeze efectuarea platii.

Sursa foto:capital.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea