Financiar

#achizitionare spatiu de lucru #piata imobiliara #brasov

Piata imobiliara din Brasov si ofertele de achizitie ale unui spatiu de locuit

Segmentul de piata imobiliar din Romania inca nu a ajuns la maximul sau potential. Cu fluctuatii, asa cum este si normal sa se intample, piata imobiliara este ofertanta si intr-o continua dezvoltare, la propriu, pentru ca se construieste masiv. Avantajul este evident de partea celor care doresc sa devina proprietari si gasesc astfel cu mult mai multe optiuni si tipuri de locuinte.

Daca ne raportam la Brasov, acest oras s-a inscris de anul trecut in cursa celor mai scumpe locuinte pe piata de profil. Anul acesta tendinta se mentine, insa cu justificarea faptului ca standardele in ceea ce priveste spre exemplu constructiile noi de apartamente sunt de inalta clasa, cu un reper de calitate si conform cu cerinte raportate la un stil de viata modern.

Pentru cei cu interes pentru aceasta locatie, trebuie de spus ca piata de imobiliare Brasov este ofertanta si cu variatii de buget care sa se muleze pe diverse tipuri de cerinte.

Interesul pentru nou

Daca in trecut lucrurile se separau intre cei care doreau sa devina proprietari de casa si cei cu preferinte din randul apartamentelor, la ora actuala lucrurile s-au mai diversificat. Datorita proiectelor ingenioase, ce cuprind tipuri de locuinte diverse si mai spatioase, tot mai multi au inceput sa isi indrepte atentia catre clasa de apartamente noi.

Este si evident de ce, daca analizam ofertele existente. Spre exemplu o locuinta bine amplasata, parte dintr-un cartier rezidential va fi mereu o alegere atractiva. Astfel de zone sunt mai sigure, au tot felul de facilitati pe care le ofera proprietarilor. Este un mic rai in iadul urban. Spre exemplu, dezvoltatorul imobiliar Maurer vine cu variante de genul, cu zone extinse pe care le-a construit dupa o bine gandita strategie de amplasare. Zona rezidentiala este noua si si-a facut loc la mica distanta de institutii, scoli, centre comerciale si la numai 8 minute distanta de centru.

Mai mult decat locatia in sine, spatiul de locuit se doreste a fi unul modern, cu o compartimentare aparte. Daca in trecut stilul mai compact era adesea ales, acum rasfatul unui spatiu mai generos este ceea ce orice proprietar isi doreste. Cu o idee aparte, cu un loc ce defineste modernul, ce tine cont de nevoile unui stil de viata actuala, apartamentele trebuie sa incante din toate punctele de vedere. S-a ajuns la ideea ca un apartament nu este un simplu loc personal ci ofera o experienta de viata intima, are multiple facilitati si avantaje.

Spre exemplu, duplexurile au inceput sa fie tot mai cautate, fiind considerate spatii extinse de locuit, insa cu avantaje din punct de vedere al intretinerii. Un astfel de concept se poate aplica atat la spatii de tip apartament, cat si la case. Daca zona este impartita cu familia, cu atat mai bine; ai parte de intimitate si in egala masura de spatiu ce implica costuri mai rezonabile.

La capitolul apartamente exista si aici preferinte stricte. Balconul este vazut ca un necesar, un spatiu de depozitare trebuie sa existe, conform planului de constructie. Camere mari, cu cat mai multa lumina care sa inunde casa sunt poate unele dintre cele mai populare cereri ale celor interesati la ora actuala de o locuinta.

Oferte imobiliare de la Maurer

Intrucat dezvoltatorii imobiliari se adreseaza pana la urma publicului larg, s-a simtit nevoia de a adapta ofertele imobiliare la vastele optiuni ale puterii financiare pe care le poate avea un interesat de achizitii din aceasta sfera. Astfel, Maurer ofera 3 optiuni.

Plata in transe reprezinta un avantaj important ce pentru unii faciliteaza modul in care isi pot plati mult visatul apartament. Indiferent ca este vorba de o garsoniera, de un apartament de 2 sau 3 camere sau de un duplex, plata in transe este posibila. In functie de care varianta este mai convenabila, raportata la situatia personala a fiecaruia, se poate alege o metoda.

Cu gandul la viitor si la ce avantaje are orice proprietar, alegerea unui spatiu de locuit este poate una dintre cele mai mari responsabilitati asumate. Se tine cont de o serie de factori, de o investitie majora. Insa merita; raportat la modul in care se defineste piata imobiliara din Brasov la ora actuala, adica activa si intr-o continua dezvoltare, se pare ca nu numai interesele sunt mari, ci concret si numarul celor dornici sa devina proprietari este in crestere.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea