Financiar

#piata imobiliara #preturi apartamente #apartamente

Piata imobiliara da semne de stabilizare

Preturile apartamentelor din Capitala au inregistrat in primele patru luni ale anului variatii nesemnificative.

In cazul garsonierelor si apartamentelor cu doua camere preturile au scazut cu 2-3%. In schimb, preturile au urcat usor in cazul apartamentelor cu trei si patru camere.

"Dupa perioada de criza abrupta, cand preturile apartamentelor scadeau vertiginos pe intervale de 30 de zile, 2012 pare a fi anul stagnarii si stabilizarii in piata imobiliara. Astfel ar putea fi descrisa situatia din real estate dupa primele patru luni ale anului. Statisticile obtinute luna de luna vin sa accentueze aceasta conjunctura", potrivit unui comunicat al portalului de anunturi imobiliare anunturiparticulari.ro.

In luna aprilie, pretul mediu al unei garsoniere era de 36.000 de euro . Apartamentele cu doua camere costa in jur de 56.000 de euro. In schimb, preturile medii ale locuintelor cu trei si patru camere se invart in jurul valorilor de 79.400 de euro, respectiv 104.900 de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea