Financiar

#copii #companie # asigurare de studii

Peste 100.000 de copii romani au asigurare de studii

Cu toate ca domeniul asigurarilor este inca la inceput, asigurarile destinate copiilor au prins teren, in Romania. Astfel, peste 100.000 de copii sunt inscrisi in acest moment in programe de asigurari de studii.

"Dupa modul in care vedem ca evolueaza acest segment, cred ca numarul copiilor asigurati va creste foarte repede", a declarat Violeta Ciurel , presedinte si CEO al AXA Life Insurance.

In acest sens, compania a lansat un program de consiliere parentala ce se desfasoara in sucursalele companiei din cinci mari orase din Romania: Constanta, Piatra Neamt, Sibiu, Cluj Napoca si Timisoara.

In cadrul acestui program, o echipa de specialisti, aflati sub indrumarea expertului in consiliere parentala Urania Cremene, singurul expert cu licenta in parenting din Romania, vor sta de vorba cu parintii despre viitorul copiilor lor.

Grupul AXA este lider in industria serviciilor de protectie financiara, avand 214.000 de angajati, 95 de milioane de clienti in 61 de tari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea