Financiar

#pasaj basarab #primarie #consiliu general #exproprieri #zona de utilitate publica

Pasajului Basarab, la mana proprietarilor din zona

Majoritatea locuitorilor din zona viitorului bucuresti . Restul proprietarilor s-au declarat nemultumiti de cuantumul despagubirilor, suma totala oferita de primarie pentru cele 15 proprietati fiind de circa 16,5 milioane lei , scrie Bursa.

Edilii Capitalei au la dispozitie, printr-o hotarare a Consiliului General al Muncipiului Bucuresti, aproape 105 milioa­ne lei pentru ultimele 18 proprietati ce trebuie desfiintate sau utilizate in lucrarile la pasaj.

Cea mai mare suma oferita de primarie si refuzata a fost de 7,33 milioane lei plus TVA, pentru un teren de 1.269 metri patrati si o constructie de 1.201 metri patrati, detinute de firma IMS Proprietati.

O alta firma, Irmex SA Braila, a fost de acord cu suma propusa ca despagubire - 63.000 de euro si 3,72 milioane lei plus TVA pentru un teren de 596 de metri patrati si o constructie de 151,7 metri patrati.

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului