Financiar

#orange #telefonie fixa #serviciu

Orange Romania a lansat un serviciu de telefonie fixa

Orange Romania a lansat, miercuri, un serviciu de telefonie fixa pentru clientii rezidentiali si companii. Costul unui abonament incepe de la trei euro, fara TVA, a anuntat operatorul de telefonie mobila.

Serviciul Fix pentru utilizatorii individuali include pana la 240 de minute pentru convorbiri in orice retea fixa nationala si 240 de mesaje scrise in reteaua Orange, precizeaza Mediafax.

Abonamentele Fix au tarife lunare de trei, cinci si, respectiv, sapte euro, fara TVA.

Clientii care au deja un abonament de telefonie mobila la Orange si achizitioneaza serviciul Fix beneficiaza de convorbiri gratuite nelimitat intre numarul fix si cel de mobil, indiferent de numarul care apeleaza (fix sau mobil).

Cu Office Fix, clientii juridici pot efectua convorbiri la tarife de 0,01 euro/minut pentru apeluri in flota de mobile Orange si tarife speciale pentru convorbiri in retelele fixe nationale si internationale.

Abonamentele lunare Office Fix sunt disponibile in variante de 7, 8 si respectiv 14 euro, fara TVA.

Totodata, utilizatorii serviciului de telefonie fixa Orange au acces la numeroase servicii suplimentare, cum ar fi mesagerie vocala, Cronos (verificare costurilor), apel in asteptare, apel retinut pe linie, identificare apelant sau restictionare identitate.

Pachetul de activare a noului serviciu include un telefon fix ZTE WP623 si o cartela SIM Orange.

Pentru a folosi serviciul, clientii trebuie sa introduca SIM-ul in telefonul fix si sa isi defineasca zona fixa de la birou sau de acasa prin apel la numarul 7999, chiar din locul din care vor utiliza serviciul de telefonie fixa.

Zona fixa poate fi schimbata la cerere, prima schimbare este gratuita, iar urmatoarele costa doi euro, fara TVA.

Numerele alocate serviciului de telefonie fixa Orange au formatul 0374 XX XX XX.

In octombrie 2007, Orange Romania a lansat primul pachet de servicii integrat, Home&Office Pack, care ofera telefonie fixa, internet si telefonie mobila atat companiilor, cat si utilizatorilor individuali.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea