Financiar

# numar magazine online #magazine online

Numarul de magazine online continua sa creasca

Daca ai gasit o nisa de piata care nu a fost exploatata pana acum si crezi ca are potential, atunci crearea unui magazin online poate fi solutia pentru tine, serviciu pus la dispozitie de Devpro.ro. Aici ai garantia ca esti pe maini bune si totul este gestionat in mod corespunzator, astfel incat succesul afacerii tale sa nu ramana sub semnul intrebarii.

 

Totul decurge rapid

De fiecare data vei ajunge la rezultatele pe care ti le doresti in timp record, fara a face rabat la calitate, astfel incat sa iti poti incepe activitatea imediat. In primul rand se va analiza cu minutiozitate domeniul in care se va desfasura afacerea, iar in functie de acesta va fi alcatuit un plan adecvat pentru proiect. Design-ul este cel care face legatura cu utilizatorii, motiv pentru care acesta trebuie sa fie bine pus la punct si adaptat pentru fiecare situatie in parte. Dupa ce se pune la punct design-ul, urmeaza dezvoltarea propriu zisa a magazinului, iar la final acesta va fi lansat, iar tu iti vei putea vinde produsele.

Pentru orice afacere

Un magazin online se dovedeste a fi pretabil pentru orice tip de afacere, motiv pentru care nu conteaza care este ideea ta, pentru ca la Devpro.ro vor fi gasite solutiile adecvate de care ai nevoie. Aici putem aminti de un simplu magazin alimentar, de o florarie, un magazin cu produse cosmetice, electronice, electrocasnice si nu numai, totul depinde de tine in a gasi nisa pe care sa iti doresti sa o exploatezi.

Investitia este modica in raport cu avantajele aduse

Avand in vedere care sunt avantajele aduse de Devpro.ro, serviciul de creare magazin online implica o investitie modica. Cu alte cuvinte, prin alocarea unui buget adecvat vei beneficia de cele mai bune conditii.

Nu ai grija administrarii magazinului tau

Nici nu trebuie sa iti faci griji referitor la administrare in contextul in care sistemul adoptat este unul foarte simplu, ce poate fi personalizat si adaptat in diferite moduri, astfel incat sa iti fie cat mai usor sa gestionezi activitatea asa cum se cuvine.

Nu ai nevoie de stoc

Un alt mare plus adus de magazinele online moderne este faptul ca nici nu ai nevoie de un stoc propriu zis pentru ca metoda drop shipping este una foarte populara in ziua de azi si ofera posibilitatea de a putea comercializa produse care provin de la diferiti furnizori.

Potentialul este nelimitat

Daca magazinul tau online va fi gestionat in mod corespunzator atunci vei observa ca potentialul este nelimitat, fiind mai simplu ca niciodata sa ajungi la performantele la care te asteptai intrucat ai la dispozitie diferite solutii pentru o dezvoltare fulminanta.

Gasesti pachetul de care ai nevoie

Asadar, la Devpro ai posibilitatea de a alege unul dintre cele trei pachete propuse, in functie de nevoi si buget, acestea fiind special concepute pentru toate tipurile de clienti. Cel mai accesibil din punct de vedere financiar este cel start-up, pentru numai 300 de lei pe luna, pe cand cel Business este 400 de lei, iar cel mai complet, Professional te costa 100 de lei in plus.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea