Financiar

# vacanta in rate #vacanta ieftina #destinatii de vacanta #vacanta #vacanta fara stres

Nu ai bani de vacanta? Iata cum te poti bucura de un sejur de vis, fara sa platesti multi bani odata

Daca iti doresti sa pleci in vacanta insa nu iti permiti sa achizitionezi un sejur in destinatia dorita, poti plati in rate, cu ajutorul produsului de finantare online TBI Credit. Oferta este valabila pana la finalul lunii iulie, pe site-ul fly-go.ro si poti achizitona o vacanta in 12 rate fara dobanda.

Fly Go, una dintre cele mai mari agentii de turism online din Romania, si TBI Credit, parte a TBI Bank, lanseaza primul produs de finantare 100% digital disponibil in Romania pentru achizitia de produse si servicii turistice. Noua metoda de plata este disponibila de la inceputul lunii iunie si poate fi accesata direct din site-ul Fly-Go.ro, fara a fi necesara o vizita la banca sau la sediul agentiei de turism.

Aceasta metoda de plata are la baza un flux de finantare online care permite identificarea clientilor printr-un scurt apel video si semnarea electronica a documentelor. Tot acest proces nu dureaza mai mult de 10 minute si este disponibil 24/7. Solutia de finantare poate fi accesata inclusiv de catre clientii noi, neimplicand existenta unei relatii anterioare cu o banca.

"Aducem o noutate pe piata de turism din Romania, odata cu introducerea unei noi metode de plata a vacantelor, prin creditul online oferit in parteneriat cu TBI Credit. Ne asteptam ca aproximativ 10% dintre clientii care vor cumpara vara aceasta vacante sau alte produse turistice de pe Fly-Go.ro sa le achite folosind aceasta optiune. Din feedback-ul pe care il avem deja, observam ca noua metoda de plata le ofera turistilor posibilitatea de a accesa inca o vacanta in sezonul estival, lucru care le va face, cu siguranta, vara mai frumoasa", declara Stefano Iervolino, fondator si CEO Fly Go.

In prezent, bugetul alocat de romani pentru un sejur de vara, de familie, este cuprins intre 900 si 1.200 de euro. in acelasi timp, costul mediu al unui city break este de 200 euro de persoana. Potrivit unei analize Fly Go, cele mai accesate destinatii pentru vacantele de vara sunt, in continuare, Grecia, Turcia si Spania. insa turistii romani incep sa opteze tot mai mult pentru destinatii noi, in tari si regiuni precum Croatia, Corsica, Malta, Sardinia si Sicilia, atat pentru sejururi de 7-10 zile, cat si pentru city break-uri.

"Impreuna cu Fly Go propunem pietei o alternativa la metodele de plata obisnuite, intregind astfel spectrul platilor in mediul online. Platforma digitala a TBI Credit permite achizitionarea serviciilor de turism in rate, simplu si rapid, fara interactiune directa cu banca sau agentia. Clientul are nevoie de un dispozitiv cu camera si microfon, cartea de identitate si, in doar 10 minute, poate achita vacanta dorita. Acum va fi mult mai simplu pentru toti cei care isi doresc sa calatoreasca", declara Ionut Cristea, Head of Business Development Ecommerce, TBI Credit.

Pana la finalul lunii iulie, clientii Fly Go beneficiaza de dobanda 0% pentru plata in 12 rate, prin optiunea de plata oferita de TBI Credit, pentru vacanta aleasa sau pentru orice alt produs ori serviciu achizitionat de pe Fly-Go.ro. De asemenea, clientii se bucura si de o perioada de gratie de 30 de zile cu zero costuri la achitarea integrala in acest interval, precum si de gratuitate la taxa de serviciu a agentiei de turism online Fly Go.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea