Financiar

#vizibilitate #training #investitii #papetarie #salarii #3m

Nici 3M nu promite salarii mai mari angajatilor sai

Filiala locala a grupului american de tehnologie 3M nu va mari anul acesta salariile angajatilor, dar nici nu va face investitii in training , din cauza "vizibilitatii pe termen lung foarte redusa", spune Andrei Holban, director general al 3M Romania. Din contra, masurile prevazute de 3M pentru acest an urmaresc reducerea drastica a costurilor prin aducerea stocurilor la nivelul cererii actuale, inghetarea salariilor si reducerea la minim a investitiilor in training .

"Vizibilitatea pe termen mediu si lung este foarte redusa in momentul acesta, insa nu este deloc exclus sa facem angajari in a doua jumatate a anului. Chiar si asa, in momentul de fata obiectivul nostru principal este sa pastram actuala echipa, in conditiile mentinerii productivitatii", spune Holban, potrivit ZF.

Desi piata romaneasca este una importanta in cadrul grupului, datorita gradului inca mic de absorbtie al produselor 3M, reprezentantii companiei estimeaza ca in acest an cifra de afaceri nu va depasi nivelul celei inregistrate in 2008, de peste 30 milioane euro, cand avansul vanzarilor a fost de 20% a vanzarilor.

"Cresterea cifrei de vanzari intr-o tara ca Romania are doua componente: componenta cresterii pietei, dar si componenta cresterii gradului de penetrare, care este foarte accelerata pe plan local, fata de cresterile care se pot inregistra pe pietele mature..."

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea