Financiar

#stabilizare #euro #leu #curs

Moneda nationala pare sa se fi stabilizat la 3,92 lei/euro

Moneda nationala a oscilat in primele tranzactii de marti in jur de 3,92 lei/ euro , nivel usor sub cel din seara precendenta, pe o piata linistita, marcata de o tendinta generala de apreciere a valutelor din regiune.

"Piata este destul de linistita si deocamdata nu sunt miscari semnificative. Leul pare sa se fi stabilizat in jurul nivelului de 3,92 lei/euro. S-a vazut o usoara apreciere de la venirea in tara a romanilor, incepand de vineri, de la 3,96 la 3,91 lei/euro, dar in anii anteriori se observa o apreciere mai puternica si pe perioade mai lungi", a spus, pentru NewsIn, dealerul sef al Bancii Transilvania, Ioan Birle.

Leul a deschis sedinta la 3,91 lei/euro, in usoara intarire fata de nivelul de luni seara, si, dupa o usoara depreciere pana la 3,9250 lei/euro, s-a stabilizat in apropiere de 3,92 lei/euro. La ora 10:35, bancile cumparau un euro cu 3,9180 lei si il vindeau cu 3,9300 lei.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea