Financiar

#ministerul finantelor #drepturi de autor #plata tva drepturi de autor #plata retroactiva tva

Ministerul Finantelor ar putea anula plata retroactiva a TVA pe drepturile de autor

Ministerul Finantelor Publice ar putea anula obligativitatea platii retroactive a TVA pe drepturile de autor.

Intrebat la Antena 3 daca va lua aceasta masura, asa cum a promis in perioada in care se afla in opozitie, premierul Victor Ponta a declarat ca a discutat deja cu Florin Georgescu, ministrul Finantelor, din partea caruia a obtinut un "acord de principiu".

"Dati-mi voie sa nu dau toate vestile bune odata, ca dupa aia imi raman doar vestile rele, dar pot sa va asigur ca am discutat deja cu domnul Florin Georgescu si, probabil, saptamana viitoare sau in doua saptamani o sa primesc o recunoastere a faptului ca ma tin de cuvant. Am discutat acest lucru si am acordul de principiu al domnului Georgescu, trebuie doar sa vada care este impactul bugetar", a spus Ponta.

"Din ceea ce noi am calculat, din datele pe care le aveam inainte sa intram in Ministerul de Finante, nu pierde statul cine stie ce mare lucru. A fost mai degraba o masura de intimidare a jurnalistilor in acel moment a domnului Blejnar (n.r. - fostul sef ANAF), unul dintre domnii si doamnele pe care n-am apucat sa-i destitui eu din functie pentru ca au plecat ei inainte", a adaugat premierul.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea