Financiar

Merrill Lynch da pensii contra case batranilor din Romania

O companie americana ofera pensionarilor romani un avans si o de pana la 350 de euro contra drepturilor asupra locuintei dupa moarte.

Pensionarii de peste 65 de ani din Romania au posibilitatea sa isi suplimenteze veniturile lunare prin cedarea drepturilor asupra locuintei proprietate personala. Hild Romania, o companie americana finantata de Merrill Lynch, ofera un aranjament financiar prin care cumpara casele batranilor cu varste de peste 65 de ani, care pot locui in continuare in casa fara chirie si primesc un avans si o pensie.

„Daca luam cazul unei proprietati evaluate la 100.000 de euro, Hild plateste aproximativ 18.000 de euro si o lunara de aproximativ 300 de euro, de peste doua ori mai mare decat pensia .ro/ .ro/ acasa .ro/ acasa .ro/medie" title="medie">medie " title="medie">medie " title="medie">medie " title="medie">medie din Romania, de 125 de euro.

Totusi, in functie de nevoile fiecarui client, el poate opta pentru planuri diferite de plata, respectiv poate avea un avans mai mare si o renta lunara mai mica sau invers“, a spus directorul general al Hild Romania, John Wirth, care este si cofondator al companiei. Banca finantatoare, Merrill Lynch, are probleme serioase in Statele Unite, fiind achizitionata luni de catre Bank of America.

continuarea in Cotidianul

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea