Financiar

#pasare #porc #oaie #mancare #carne

Mai putina carne pe masa romanilor

Numarul de porcine si bovine sacrificate in luna septembrie s-a redus comparativ cu aceeasi luna a anului trecut. In schimb, numarul oilor si al pasarilor sacrificate a sporit.

Numarul total de bovine sacrificate a scazut cu 12,5%, pana la 77.000 de capete. Greutatea lor in carcasa s-a redus cu 21,5%, pana la aproape 12.000 de tone. Sacrificarile de bovine in unitatile industriale specializate si greutatea lor in carcasa au scazut cu 38,9%, respectiv cu 35,9%, potrivit datelor publicate de Institutul national de Statistica (INS).
   
In cazul porcinelor, numarul animalelor sacrificate...

 ( citeste continuarea in Evenimentul Zilei )

 

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Experti It

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: 8 functii ignorate ale smartphone-ului care iti imbunatatesc considerabil viata

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Experti It


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.