Financiar

#bucuresti #locuinta #locuinte #pret locuinte # locuinte scumpe

Locuinte mai scumpe, in functie de numarul etajelor

Locuintele ajung sa aiba preturi cu pana la 20% mai mari in functie de numarul etajelor imobilului in care sunt amplasate. In Bucuresti, diferenta de pret dintre o locuinta amplasata intr-un bloc cu opt etaje sau intr-un imobil cu zece nivele poate ajunge pana la 20%.

Cele mai scumpe apartamente cu doua camere sunt cele din blocurile cu opt etaje. Pretul mediu afisat pentru un apartament cu doua camere dintr-un bloc cu opt etaje construit dupa anul 1977 este de 1.390 euro pe metru patrat , cu 7% mai mult fata de o locuinta similara dintr-un bloc cu patru etaje (1.298 euro pe metru patrat) si cu 20% mai mult comparativ cu o unitate locativa situata intr-un imobil cu zece etaje (1.159 euro pe metru patrat).

Blocurile cu opt etaje au cele mai mari preturi si in cazul imobilelor construite inainte de 1977. Pretul mediu afisat pentru o locuinta dintr-un astfel de bloc este de 1.225 euro pe metru patrat. Pentru o locuinta dintr-un bloc cu patru etaje pretul pe metru patrat este de 1.155 euro, iar pentru o locuinta dintr-un bloc cu zece etaje pretul este de 1.099 euro.

Zonele cu cele mai multe anunturi de vanzare in imobile cu opt etaje sunt Unirii, Vitan Mall si Dristor. Acestea sunt zone care beneficiaza de acces facil catre centrul orasului, iar blocurile nu sunt foarte vechi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea