Financiar

#lemet #lems #magazin

Lemet investeste 1,9 milioane de lei in 2 noi magazine Lem's

Lemet, unul dintre cei mai mari producatori de mobila la nivel national, va deschide, saptamana aceasta, un nou magazin Lem's in Targoviste. Investitia se ridica la 1,2 milioane de lei, iar noul showroom Lem's va avea o suprafata de 1.300 mp.

 

"Reteaua de magazine Lem's a fost intotdeauna unul dintre cele mai importante obiective de dezvoltare pentru noi. Am investit multa energie si pasiune si vom ajunge, dupa deschiderea magazinului din Targoviste, la 77 de magazine Lem's in toata tara. Planurile noastre de extindere continua, cu atingerea celor mai importante magazine din Romania unde nu suntem inca prezenti", a declarat Alexandru Rizea, director general Lemet.

Ca toate magazinele Lemet care opereaza sub brandul Lem's, noul magazin Lem's Targoviste, este amenajat la aceleasi standarde vizuale, de calitate si usor recognoscibile Lem's, care dau impresia de "acasa" oricui le calca pragul. Clientii au ocazia sa vada, sa incerce si sa atinga zeci de configuratii de dormitor, living, dining sau bucatarie, precum si numeroase modele de fotolii, canapele si scaune si mese.

Investitie de 0,7 milioane de euro in inima Transilvaniei

Magazinul Lem's Targoviste este cel de-al doilea magazin Lem's deschis anul acesta, dupa cel din Satu Mare. Magazinul din inima Transilvaniei are o suprafata de 600 de mp, iar in amenajarea acestuia au fost investiti 0,7 milioane de lei.

"De la plan pana la deschiderea efectiva a unui magazin Lem's, este un proces complex care implica gasirea celui mai bun spatiu, gandirea designului magazinului si adaptarea acestuia la spatiul disponibil asfel incat sa pastram o constanta vizuala pentru brandul Lem's. Atunci cand realizam amenajarea unui magazin, intotdeauna avem in vedere crearea unor spatii care sa te faca sa te simti acasa si sa te ajute mai bine sa iti dai seama cum i-ar sta mobilierului Lemet la tine in casa", a declarat si Adrian Rizea, director comercial Lem's.

Lem's, cea mai extinsa retea de mobilier din Romania, va ajungea, dupa deschiderea magazinului din Targoviste, la 77 de magazine amenajate la aceleasi standarde vizuale si de calitate Lem's, cu o suprafata totala de retail de aproximativ 72.000 mp.

Mobila in rate si reduceri de pana la 55%

Caracteristic oricarei inaugurari de magazin Lem's, si de data aceasta, noul showroom Lem's Targoviste isi va intampina viitorii oaspeti cu o perioada promotionala speciala, intre 24.07-27.08.2017 .

De asemenea, in perioada 28.06.2017-30.07.2017, mobila de living, dormitor, canapelele si pachetele de mese si scaun Lem's pot fi achizitionate cu reduceri de pana la 50% in oricare magazin de mobila din reteaua Lem's.

Ca plan de finantare, Lem's ofera clientilor sai posibilitati de cumparare prin creditare. Partenerii Lem's in aceasta directie sunt Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, BCR, BRD, Alpha Bank, Unicredit, Garanti, Bancpost, ING, dar si Card Avantaj si Optimo de la Credit Europe Bank.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea