Financiar

#bogdan chiritoiu #legea concurentei #modificare legea concurentei #consiliu concurentei

Legea Concurentei nu va fi modificata pana in 2014

Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei, a declarat, marti, ca Legea Concurentei nu va fi modificata in urmatorii doi ani.

"Mai devreme de doi ani nu vom modifica Legea Concurentei. Vom derula un program cu Banca Mondiala de eficientizare a activitatii Consiliului si poate dupa aceea vom modifica legislatia", a spus Chiritoiu la o conferinta despre piata farmaceutica, raspunzand astfel unei solicitari a reprezentantilor companiilor de profil privind nevoia de flexibilizare a legislatiei.

"Putem sa fim flexibili si cu aceasta forma. Deja am dat reduceri la sanctiuni in anumite cazuri, prin excludere anumitor activitati de la calculul amenzii", a mai declarat Bogdan Chiritoiu.

Cele mai recente modificari aduse Legii Concurentei dateaza din vara lui 2011. Cele mai importante amendamente vizau concertarile economice, amenzile aplicate, interzicerea de catre Guvern a preluarilor daca Consiliul Suprem de Aparare a Tarii considera ca reprezinta un risc pentru siguranta nationala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea