Financiar

Israelienii fac case de 200 de milioane de euro

Principalul oras vizat pentru investitii este Bucurestiul, dar sint luate in considerare si Clujul, si Brasovul. Grupul israelian Ocif Group va investi 200 de milioane de euro in Romania. S-a amintit si despre un parteneriat cu grupul francez Rothschild. Oficialii grupului spun ca sint atrasi in pricipal de investitii in ansambluri rezidentiale , dar nu exclud si implicarea pe alte segmente, cum ar fi cel al spatiilor de birouri. Primul proiect al grupului este Vivando-Unirii, in care s-au investit pina in prezent 5,5 milioane de euro.

Pina la finalizarea acestuia, programata pentru iulie 2009, grupul intentioneaza sa investeasca inca 20 de milioane de euro. Preturile pentru locuintele din acest proiect pornesc de la 109.000 de euro, potrivit celor de la Coldwell Banker, compania care promoveaza produsul.
Publicitate
 
Pretul mediu al unui apartament este in jur de 200.000 de euro, in vreme ce pretul pe metrul patrat construit este de 1.900 de euro. „Strategia noastra se axeaza in principal pe segmentul rezidential , dar vom lua in considerare si segmentul office“, a spus Avner Bar, director general Ocif Group Romania.

Un nou proiect se va derula in zona Pipera , unde compania a achizitionat deja 90.000 de metri patrati de teren, iar lucrarile de constructie sint programate sa inceapa peste citeva luni. „Proiectul din Pipera este al doilea proiect de mari dimensiuni planificat pentru Romania si se va axa conform strategiei noastre tot pe segmentul rezidential“, a mai spus Avner Bar. Reprezentantii grupului israelian au mai spus ca se asteapta la obtinerea unui profit de peste 20% din proiectele demarate in Romania.

 

Pentru mai multe informatii legate de economie aboneaza-te la Newsletter-ul Financiar Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea