Financiar

#mugur isarescu #ion tiriac #prim ministru # premier al romaniei

Ion Tiriac spune ca Mugur Isarescu ar fi cel mai bun premier al Romaniei

Omul de afaceri Ion Tiriac crede ca Mugur Isarescu ar putea fi cel mai bun premier al Romaniei . In opinia miliardarului roman, guvernatorul BNR ar fi cel mai bun prim-ministru, intr-un guvern de tehnocrati .

"Depinde ce tip de guvern o sa ai. Daca o sa ai un guvern populist, nu faci foarte multe. Daca ai un tip de guvern 'hands on', ar trebui sa relanseze cu tot ce le sta in putinta economia. Noi cu agricultura o sa iesim mult mai repede din dezastru", a declarat Tiriac.

Daca vrem un guvern de tehnocrati, in fruntea sa ar trebui un finantist, crede Tiriac. El il numeste Mugur Isarescu drept cel mai potrivit in aceasta functie dar mentioneaza ca Romania ar trebui sa se orienteze mai departe, sa caute o echipa. "Un prim ministru nu este de ajuns. El doar da tactica", spune Tiriac care sustine ca ar mai fi nevoie de un context si de un ministru foarte bun la finante.

Miliardarul roman crede ca Romania nu va iesi anul acesta din criza, ci mai degraba peste doi ani.
"Daca anul acesta eu o sa scap ca anul trecut, eu sunt multumit. Daca la sfarsitul anului semnele se duc in sus, atunci avem o mare posibilitate sa iesim afara", a spus Tiriac, revenind asupra estimarilor sale initiale. Astfel, nu 2012 este anul de "iesire", ci 2014, subliniaza Ion Tiriac.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea