Financiar

#astra #asiguratori #casco #daune #despagubiri #service #anvelope #carosabil #asirom

In ce conditii pot refuza asiguratorii plata despagubirilor CASCO

Majoritatea contractelor de asigurare CASCO contin cel putin trei pagini cu excluderi de la plata daunei, potrivit capital.ro. De exemplu, Uniqa nu acorda despagubiri in cazul in care, din cauza trepidatiilor din timpul mersului, au de suferit parti componente/subansamble ale vehiculului auto asigurat.

Alte societati, cum ar fi Astra, Asirom, Omniasig, General si Grupama, platesc partial sau refuza sa plateasca daunele in cazul in care se constata ca accidentul s-a produs iarna in conditiile unui carosabil afectat de polei, gheata sau zapada, iar automobilul nu era echipat cu anvelope speciale.

Omniasig nu acorda despagubiri in situatia in care paguba a fost produsa direct sau indirect ca urmare a unei fapte agresive produse cu intentie. Nu se acorda despagubiri nici in cazul in care fapta este comisa din razbunare de o terta persoana.

Pe de alta parte, asiguratorii nu platesc daune nici in cazul in care, in urma unei greseli de reparatie in service, dauna constatata initial este majorata. De asemenea, clientul nu este despagubit nici in cazul in care i se fura automobilul in perioada in care se afla in reparatii.

Sursa foto: zf.ro

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.