Financiar

#viata sexuala #implanturi mamare #imbunatatire viata sexuala

Implanturile mamare imbunatesc viata sexuala

Femeile care au implanturi mamare au o viata sexuala mult mai satisfacatoare decat cele care nu au recurs la astfel de interventii chirurgicale, arata un nou studiu realizat recent de cercetatorii brazilieni.

Cercetatorii au declarat ca, in cadrul studiului, multe dintre femeile care si-au pus implanturi mamare au observat o imbunatatire a vietii sexuale. Totusi, cele care au ramas cu cicatrice nu s-au putut bucura de acest avantaj, arata studiul specialistilor brazilieni, citati de "Health Day".

Explicatia specialistilor ar fi ca femeile capata mai multa incredere in ele, de aici si aparitia satisfactiei sexuale mai mari.

"Sanii sunt o parte importanta a corpului femeii, influentand modul in care ea este vazuta de ceilalti, felul in care isi alege hainele si sexualitatea. Dupa o operatie de marire a sanilor, nu este un lucru neobisnuit ca o femeie sa spuna ca are mai multa incredere in ea", a declarat dr. David Reath, de la Societatea Americana de Chirurgie Plastica.

Sursa foto: adiodeea.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea