Financiar

#fptr #hotel #litoral

Hotelierii de pe litoral promit tarife cu pana la 20% mai mici, in 2010

Turistii care vor alege litoralul romanesc anul viitor vor cheltui pentru vacante si concedii cu pana la 20% mai putin, spun reprezentantii Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc ( FPTR ). Potrivit acestora, contractele pentru 2010, incheiate intre hotelieri si agentiile de turism, vor promova bilete mai ieftine chiar si cu 30% mai ieftine, in anumite perioade, in contextul in care incasarile in acest an au scazut cu mai mult de 10%, fata de cele inregistrate sezonul trecut.

Incepand de anul viitor, tarifele de cazare vor fi cu 20% mai mici, a anuntat FPTR, fiind prima scadere brusca aplicata in sectorul turismului din ultimii 20 de ani, apreciaza institutia.

"Pentru anul viitor, vom asista la scaderea tarifelor cu 10-20% fata de anul acesta, fiind pentru prima data cand asistam la acest fenomen de scadere a tarifelor la cazare in ultimii 20 de ani", se arata in comunicatul emis joi de FPT.

"Impreuna cu angajamentele la turismul international, contractele care s-au incheiat la actuala editie a Bursei vor asigura o utilizare mai buna a capacitatilor de cazare din zona, sporind numarul turistilor care vor vizita litoralul in 2010", spun reprezentantii, citeaza NewsIn.

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea