Financiar

Grupul BCR cumpara Omniasig Pensii

Tranzactie majora pe piata pensiilor private . Grupul BCR cumpara Omniasig Pensii, societate de administrare a unui fond de pensii private. Este prima tranzactie de acest tip pe piata pensiilor private din Romania, insa finalizarea este conditionata de aprobarea de catre Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private.

TBIH Financial Services Group, alaturi de Omniasig vienna Insurance Group si respectiv BCR Leasing, membra a Grupului BCR, au semnat contractul de vanzare-cumparare a actiunilor Omniasig Pensii - societate de administrare a unui fond de pensii administrat privat, se arata intr-un comunicat al BCR.

Aceasta tranzactie este prima de acest tip pe piata pensiilor private din Romania, insa finalizarea este conditionata de aprobarea de catre Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private. TBIH Financial Services si Omniasig Vienna Insurance Group detin impreuna 100% din actiunile Omniasig Pensii.

continuarea in The Money ChannelĀ 

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.