Financiar

#metrou #greva #greva metrou

Greva la metrou marti dimineata

Marti, 17 septembrie, intre orele 04.00 si 06.00, angajatii Metrorex vor intra intr-o greva de avertisment. Acestia ameninta ca, in cazul in care cererile lor nu vor fi rezolvate, pe 30 septembrie intra in greva generala pe termen nelimitat.

"Va anuntam ca, din cauza esecului inregistrat in urma negocierilor sustinute in data de 12.09.2013 cu administratia Metrorex, in data de 17.09.2013, intre orele 4.00 si 6.00, la nivelul SC Metrorex SA, va avea loc greva de avertisment, urmand ca, in cazul nesolutionarii prezentului conflict colectiv de munca, in data de 30.09.2013 sa fie declansata greva propriu-zisa pe termen nelimitat", a notat presedintele USLM, Ion Radoi, intr-un comunicat.

In acelasi comunicat, conducerea Metrorex isi cere scuze pentru disconfortul creat calatorilor.

"Problemele noastre sunt in mare masura si ale marii majoritati a cetatenilor Romaniei, si anume scaderea calitatii vietii, in conditiile in care de cinci ani nu putem negocia un contract colectiv de munca pentru acoperirea indicelui de inflatie", se mai arata in comunicat.

Sursa foto: realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea